5 Temmuz 2013 Cuma

Klima Servisi

Klima Servisi İstanbul 

Klima servisi olarak kurulduğumuz ilk günden beri giderek artan hizmet anlayışımızın şemsiyemiz altındaki tüketicilerimizin de artmasını sağlamıştır. İşinde her zaman genç, dinamik ve uzmanlaşan kadromuz yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak hizmetini vermektedir. Sürekli gelişen teknoloji sayesinde firmalar arasında rekabette artmakta olduğu için aralarından sıyrılmak gerekti.

Bizde klima servisi olarak diğer firmalarda pek önemsenmeyen maddeleri hedef olarak belirledik ve lider olmayı başardık. Peki bu hedefler nelerdir ? Birincisi ve en önemlisi müşteri memnuniyetidir. İkincisi müşteri haklarını sonuna kadar savunup onların beklentisini karşılayacak bir hizmet sunmak. Üçüncü ise hizmetimizi daima en kaliteli ve minimum bütçeye hitap edecek bir şekilde sunmaktır.


Sizlere bir telefon kadar uzağınızda olan klima servisi olan firmamızın uzman kadrosu hiçbir zaman sorunlarınız ile sizleri yolda bırakmamaktadır. Günün her saati bize ulaşarak İstanbul’un hangi bölgesinde olursanız olun servisimizin hizmetinden yararlanabilirsiniz. Klimaların tüm markalarına hizmet sağlayan klima servisi olan firmamız ürünlerine ve parçalarına garanti vererek tüketicilerine bir çok güvenlik olanağı sağlıyor.

Sektöründe uzmanlaşmış olan ekibimiz tamir ettiği klimalarınız ile sizleri şaşırtacaktır. Çünkü bize teslim ederken klimanız ile sizlere geri getirdiğimiz klima arasında yenilik, sağlamlık ve performans konusunda bir çok fark olacaktır. Klima servisi firması olarak vizyonumuzu son derece uzman kadromuz ve güven veren ekibimiz ile sizlere en kaliteli hizmeti en uygun bütçe ile sunarak sizlerin memnuniyetini kazanmaktır olarak belirledik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder